NYT JOB? Landbrugsrådgivning

I nf plus taler vi med alle, der uopfordret søger job hos os. Går du i tanker om at skifte arbejdsgiver hører vi derfor gerne fra dig.

Hvem er nf plus

nf plus er en traditionel foreningsbaseret landboøkonomisk forening, hvor der er fokus på faglighed og ikke på organisatoriske problemstillinger.

nf plus er medejer af DLBR P/S sammen 15 andre ejere. Vi ejer dermed 6,25% af Dansk Landbrugsrådgivning organiseret i DLBR P/S

nf plus er med helt fremme i den teknologiske udvikling. Vi anvender Ø90, Intercount, Avance 2020 mm. Arbejder du med en af de systemer i dag, kan du sætte dig direkte på kontorstolen ved os og arbejde videre.

På planteavlsområdet udarbejder vi hektarstøtte, gødningsregnskab, sprøjtejournal mm. Til det brug anvender vi de gængse systemer i DLBR-regi. Arbejder du i dag med disse systemer, kan du også her sætte dig direkte på kontorstolen ved os og arbejde videre.

Vi anvender kontorløsningen til tidsregistrering og kundestyring. Kender du dette system i forvejen vil der ikke være de store ændringer.

nf plus indgår i uddannelsessamarbejdet i DLBR. Der er ingen der huske, hvornår der sidst er sagt nej til ønsker om faglige opdateringskurser.

Hvordan er det at arbejde i nf plus

I nf plus vil du opleve, at der er mindre fokus på udfaktureringsprocent og mere fokus på faglighed. Der er derfor fokus på, at kunden er i centrum, fremfor stororganisatorisk pseudoarbejde. Kan du godt lide at arbejde selvstændig med din faglighed og med store frihedsgrader, er et job ved nf plus lige noget for dig.

Kundeporteføljen er ligesom i andre landboøkonomiske foreninger. Der er store, mellemstore og små landbrug. Der er enkeltmandsejede landbrug, I/S’er og landbrug i selskabsform. Du kan derfor roligt regne med, at du vil blive udfordret i din faglighed.

Der er korte beslutningsprocesser i nf plus. Du kan derfor være med til at påvirke, hvordan virksomheden har betydning for din hverdag.

I nf plus afskediger vi nødigt medarbejdere. Vi tager os af vores medarbejder også når de er længerevarende syge. Du vil opleve en tryg arbejdsplads, hvor der er sikkerhed i ansættelsen.

Teamet i nf plus er erfaren med en meget stor faglighed. Vil du gerne arbejde sammen med meget kompetente medarbejder, er nf plus igen lige noget for dig.

Fuld arbejdstid ved os er 34,5 timer, da virksomheden betaler daglige pauser på en halv time. Vi har fokus på, at overarbejde har et overkommeligt niveau i højsæsonen. Desuden har vi gode muligheder for hjemmearbejdsplads. Endelig har vi udvidet flexordning som giver stor frihed i hverdagen.

Vil du gerne søge uopfordret kan du henvende dig til direktør Michael Guldbæk Karlsen enten på telefon 9886 8077, eller mail mgk@nfplus.dk. Du behøver ikke udarbejde en større ansøgning. Kontakt pr. telefon eller kortfattet mail er tilstrækkeligt

Vi holder ferielukket uge 29 & 30.

Ved presserende spørgsmål
kan Kurt Jørgensen kontaktes
på 40 27 06 41.