Økonomi

Du skal ikke bekymre dig om det økonomiske – det håndterer vi

Vi møder kunden i øjenhøjde

I nf plus er vi stolte af vores faglighed. Og vi er stolte af at tilhøre en lille økonomigruppe, hvor vi kan identificere os med vores kunder og møde dem i øjenhøjde. Det giver efter vores opfattelse et nærvær og en tryghed, der skaber et unikt gensidigt samarbejde.

Det kan være en udfordring for en mindre/mellemstor virksomhed og en landmand/deltidslandmand, at favne alle grene inden for økonomi. Det kan være budgettering, årsrapporter, løn, skatteregnskaber og meget andet.

Hos nf plus har vi ansat en del specialister, der med hver deres fagspecifikke kompetence rådgiver ift. økonomiske udfordringer. Og i 2013 udvidede vi forretningen, så vi nu favner stort set alle grene inden for det økonomiske felt.

Vi er meget bevidste om kundernes forskelligheder, muligheder og efterspørgsler på ydelser. Derfor prioriterer vi at lytte til den enkeltes behov, anerkende problemstillingen og hjælpe individuelt. Som kundens naturlige valg af sparringspartner arbejder vi uafhængigt og fortroligt med hver enkelt opgave og har naturligvis tavshedspligt.

Et udpluk af vores kompetencer

Lovgivningen er foranderlig

Lovgivningen ændrer sig konstant. Den bliver tilpasset og justeret af omgivelserne. Derfor er vi som rådgivere forpligtet til at kvalitetssikre og dokumentere vores arbejdsopgaver og løbende uddanne os, så vi følger med udviklingen.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Din revisor informerer
nfplus_logo_m_payoff
Lilian
Niss
Økonomikonsulent
nfplus_logo_m_payoff
Jette
Kejser
Økonomikonsulent
Michael
Michael
Guldbæk Karlsen
Direktør - Skattespecialist