Skatterådgivning

Professionel skatterådgivning

Skatterådgivning er noget af det, vi er meget specialiseret inden for. I de mange år vi har arbejdet inden for feltet, har vi set mange forskellige sager og har været behjælpelige med skatterådgivning på diverse forskellige sager. Ved nf plus er du sikret professionel hjælp, hvis du mangler rådgivning i forhold til din virksomheds SKAT.

Hvis du står med en klagesag, med ikke ved hvordan og hvorledes, du skal gribe sagen an, så kan nf plus være behjælpelige med rådgivning og selve det at føre sagerne. Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er en lokal virksomhed, som opererer på et regionalt og lokalt plan og har øje for helheden.

Skatterådgivning – private og erhverv

Hvad enten du er privatperson, du ejer et selskab eller er erhvervsdrivende, så kan vi hjælpe dig, hvis du står med en klagesag. Når al vores erfaring i huset bliver kombineret, kan vi hjælpe med en bred skare af problematikker og klagesager.

Vi er blandt andet specialister inden for selskabsbeskatningsområdet, skatteoptimering. virksomhedsskatteordningen og kapitalafkastordningen. Du kan læse mere om vores skatterådgivere ved nf plus her, de står klar til at rådgive dig i skattesager og føre klagesager mod SKAT for og med dig.

Lad os hjælpe dig med din klagesag

Vi har meget erfaring inden for klagesager mod SKAT, og vi kan også hjælpe dig, hvis du står med en klagesag og har brug for hjælp til at gå videre med den. Hvis du vil klage over en afgørelse fra SKAT, er det vigtigt, du får det gjort senest tre måneder, efter du har modtaget afgørelsen.

Du kan oftest få godtgjort dine omkostninger til rådgiver, som du måtte have i forbindelse med en klagesag mod SKAT. Der er dog lidt forskel på, hvor meget du får godtgjort af dine omkostninger. Dette kommer blandt andet an på, om du går medhold i din klagesag, eller om du ikke får medhold i klagesagen. Disse regler om omkostningsgodtgørelse er gældende for både privatpersoner og for selskaber.

Kontakt os, hvis du har brug for rådgivning og hjælp med en klagesag. Med vores mangeårige erfaring inden for feltet giver vi kyndig og professionel rådgivning, lige meget om du er en privatperson, er erhvervsdrivende eller er ejer af et selskab.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Din revisor informerer