Åbent Landbrug en stor succes

september 19, 2023

Nf plus deltog i år i Åbent Landbrug sammen med Løvegården fra Suldrup.

Løvegården er et mindre landsted med både geder, uldgrise, høns og kaniner samt grøntsager og egen gårdbutik og webshop.

Løvegården skiller sig dermed lidt ud fra traditionelle storlandbrug, hvilket også var med til, at valget i år faldt på netop Løvegården som vært sammen med nf plus.

Udover at hjælpe til med planlægningen og noget af det praktiske, deltog vi også med en stand, hvor vi fortale de besøgende om, hvem nf plus er og om samarbejdet med Løvegården.

Vejret var med os, og vi fik en rigtig god dag med godt 1.200 glade besøgende, der stille og roligt havde mulighed for at gå rundt på ejendommen, og se forskellige maskiner, opleve boergederne på engarealerne, uldgrisene på marken, hønsene i campingvognen og hilse på kaniner eller grave kartofler op.

Børn og barnlige sjæle kunne prøve halmlabyrinten, tegne en tegning, lege i sandkassen eller bålbage et snobrød sammen med lokale fdf’ere.

Der var smagsprøver på forskellige af Løvegårdens produkter som ærteskud og spegepølse, og der var mulighed for at købe is, frankfurtere, kaffe, te, sodavand, juice, øl, vand og kage.

En hyggelig familiedag blev det helt bestemt.

Vil du læse mere om Løvegården kan du gøre det på deres hjemmeside her: https://www.loevegaarden.dk/ på facebook her https://www.facebook.com/Loevegaarden eller du kan besøge Løvegården på Torstedvej 82, 9541 Suldrup.