Økologirådgivning

Økologi – en holdning til hvordan produktionen skal foregå

Hos nf plus er vi klar til at rådgive dig, hvis du overvejer at omlægge dit landbrug til økologi. Økologisk planteavl er vores speciale inden for økologirådgivning, og vi kan hjælpe dig godt på vej, hvis du overvejer et økologisk landbrug. Det er aldrig for sent for dig og dit landbrug at tage nogle økologiske skridt i den rigtige retning, og vores økologikonsulent er klar til at hjælpe dig godt på vej.

Vi er behjælpelige med alt det praktiske papirarbejde, og vi hjælper dig med at sørge for, at alle dokumenter og ansøgninger er udfyldt korrekt. Vi yder blandt andet rådgivning inden for tilskud og rettigheder, når du overvejer at omlægge til økologi. Hvis du vil vækste med dit økologiske landbrug, er vi klar til at hjælpe dig med rådgivning omkring, hvordan du kommer bedst fra land.

Miljøvenlig løsning og økologisk planteavl

Når du overvejer at omlægge dit landbrug til økologi, så overvejer du samtidig også at omlægge dit landbrug til at være mere miljøvenligt. I sidste ende er et miljøvenligt landbrug – om det er med planter eller andre fødevarer – en forbedring for landbruget og vores miljø generelt.

Økologisk jordbrug og økologisk planteavl er et sted at starte, hvis du overvejer at omlægge hele dit landbrug. Der skal startes ét sted, og vi er klar til at rådgive og hjælpe dig, så du kommer så godt fra start som overhovedet muligt.

Økologirådgivning med flere fordele

Når du modtager økologirådgivning fra nf plus, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og specifikke behov. Vi hjælper dig, når du vil omlægge dit landbrug til økologi. Vi rådgiver primært inden for planteavl, og hjælper dig med alt det praktiske, som en omlægning indebærer.

At omlægge sit landbrug til økologi kan være en stor beslutning at tage. Vi kan hjælpe og rådgive dig i processen, og sammen kan vi finde frem til den løsning, der passer dig og dit landbrug allerbedst. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i din omlægning af dit landbrug. Her kommer vi samtidig også med vores input til, hvordan vi ser, dit landbrug mest optimalt bliver omlagt til økologi. Rådgivningen vil være målrettet mod sundere fødevarer, et renere miljø og bedre dyrevelfærd.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Din revisor informerer

Vi holder ferielukket uge 29 & 30.

Ved presserende spørgsmål
kan Kurt Jørgensen kontaktes
på 40 27 06 41.