Bogføring

Få bogføringshjælp af en registreret og offentlig godkendt revisor

Bogføring er at føre regnskab. Og det kan faktisk være mere komplekst end først antaget. Der er flere faktorer, der spiller ind, når der skal bogføres. Alle indtægter og udgifter skal bogføres korrekt med eventuelle dertilhørende bilag – her hører bogføring af løn også ind under. Bilagene er dokumentation, som skal bruges over for myndighederne. I det store hele så får du et overblik over din virksomheds økonomi, herunder indtægter og udgifter, når du bogfører.

Bogføringsloven gælder for alle skattepligtige virksomheder i Danmark. Du kan læse mere om bogføringsloven på erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Som offentlig og godkendt revisor garanterer vi dig, at du får professionel hjælp og rådgivning, når du henvender dig til os med hensyn til bogføring af din virksomheds indtægter og udgifter. Vi holder til i Støvring, og vi kan hjælpe dig med din bogføring, hvad enten du er i Aalborg, Støvring, Himmerland eller et helt fjerde sted – Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Hvor ofte skal der bogføres?

Hvor ofte, din virksomhed bør bogføre, afhænger blandt andet af, hvor stor din virksomhed er, om der er mange bilag, og hvor mange transaktioner virksomheden har hver dag. For små virksomheder er det rigeligt at bogføre en gang i kvartalet eller endda kun hvert halve år, hvor det ved de større virksomheder kan være nødvendigt og fordelagtigt at bogføre hver uge eller hver dag.

Jo oftere, der bliver bogført – jo større overblik får du over din virksomheds økonomi. Når der bogføres, er det også vigtigt, der er styr på bilagene. Alle transaktioner bogføres som bilag, og de bilag skal nummereres. Således kommer bilagene også til at stemme overens med oplysningerne i dit årsregnskab. Bilagene skal opbevares i minimum 5 år – enten elektronisk eller fysisk.

Lad os bogføre for dig, så du kan fokusere på din virksomhed

Hos nf plus er vi klar til at hjælpe dig, når du skal have styr på bogføring og regnskab. Vi gør det nemt for dig at have styr på din virksomheds økonomi og have det store overblik. Vi kan hjælpe dig og din virksomhed på flere måder. Du kan vælge at sende alt materiale til os, og så ordner vi det hele. Du kan også vælge at gøre noget af det selv, og så laver vi resten, eller du kan lave det hele selv, hvorefter du kan sende det til os, hvor vi kan gennemgå det for dig. Kontakt os og få en snak om, hvilken løsning der vil passe dig og din virksomhed bedst.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Din revisor informerer