L&F indbyder til webinar om BNBO processen- fokus på skat og moms

Medlemmer af Landbrug & Fødevarer indbydes nu til et højaktuelt webinar, hvor vi belyser den seneste udvikling om beskyttelse af Boringsnære Beskyttelsesområder (BNBO) og gennemgår de skattemæssige regler for erstatninger ved sprøjteforbud.Dato: 27/6 2024

Tid: 14.00

Tilmelding klik her

Agenda:

Et netop vedtaget lovforslag vil forpligte kommunerne til at udstede påbud til lodsejere om sprøjtestop i de boringsnære beskyttelsesområder, hvis der er risiko for forurening, og hvis det ikke er lykkedes at indgå en frivillig aftale om sprøjtestop med lodsejeren. Loven træder i kraft den 1. juli 2024, men inden forpligtelsen træder i kraft, er der indført en frist på seks måneder for lodsejere og vandforsyninger til at indgå en frivillig aftale om beskyttelsen af BNBO.

På webinaret gennemgår vi de skattemæssige og momsmæssige regler for de erstatninger, du som lodsejerne modtager som kompensation for sprøjteforbuddet – både ved indgåelse af frivillige aftaler og hvis kommunen meddeler påbud.

L&F har tidligere afholdt webinar om emnet, du kan gense webinaret her: Webinars – Landbrug & Fødevarer (lf.dk). Når du tilmelder dig webinaret får du adgang til at se det on-demand.

Deltagere på webinaret får mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Vi ser frem til en konstruktiv dialog, og deltagelse vil være værdsat.

Webinaret er gratis for medlemmer af en forening under L&F.

Har du spørgsmål eller emner, du gerne vil have belyst under webinaret, er du velkommen til at sende dem på forhånd til foreningskonsulent ved L&F Anders Torpegaard på ator@lf.dk

Vi glæder os til at have dig med!

Vi holder ferielukket uge 29 & 30.

Ved presserende spørgsmål
kan Kurt Jørgensen kontaktes
på 40 27 06 41.