Åbent hus i Thisted lørdag den 3. december

november 29, 2022

Pressemeddelse fra Nf plus.

Nf Plus( Nordjysk Familielandbrug ) afholder åbenthus arrangement på det nyindrettede kontor på adressen Ny Torv 8 i Thisted. I foreningen Nf Plus fokuserer vi vores indsats på mindre og mellemstore landbrug.

Strukturen i dansk landbrug er under hastig forandring, udtaler formand for Nf Plus Kurt Mølgaard Jørgensen. Der er pt.19000 medlemmer af Landbrug og Fødevarer. Heraf er de 2000 meget store landbrug samt 5000 halvstore bedrifter. Langt den største del nemlig 12000 mindre og mellemstore landbrug, har andre interesser og behov på mange områder. Derfor føler vi også i Familielandbruget et øget behov for vores interessevaretagelse.Vi vil gerne fortælle om vores forening og rådgivningstjeneste. Vores rådgivnings fokus er på plante, økonomi og skatterådgivning.

Kom og hør om vores tilbud. Arrangementet der afholdes fra 1300-1600 er åbent for alle interesserede . Nf Plus samt rådgivere er klar til at tage imod. Der vil være mulighed for en let forplejning.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos formand Kurt Jørgensen

Mail: nyvestermark@gmail.com

Mobil: 40270641.