Forskudsopgørele 2019 klar hos skat


Orientering omkring forskudsregistrering for 2019

Det er nu muligt at se din forskudsopgørelse for år 2019.

nf plus anbefaler at man logger på  Borger.dk og tjekker sin forskudsopgørelse for næste år, for at sikre, at du betaler den rigtige skat hver måned.

Hvis du betaler det rigtige i skat hver måned, slipper du for at blive mødt af et surt tal i rødt, når du til foråret sammen med tusindvis af andre danskere logger på Skat.dk for at undersøge, om du får penge tilbage i skat for året, der er gået.

Hvis du vil undgå at betale restskat for 2019, skal dine oplysninger være indberettet korrekt. Skat bruger de oplysninger, som du giver via din forskudsopgørelse, til at beregne din trækprocent og dit månedsfradrag.

Du skal især være opmærksom på at rette din forskudsopgørelse, hvis din løn har ændret sig væsentligt, eller hvis du har købt eller solgt fast ejendom eller omlagt dit boliglån, så din ejendomsværdiskat og renteudgifter mv. har ændret sig. 

Har du fået længere til eller fra arbejde?
 
På Borger.dk anbefales man at rette i forskudsopgørelsen, når der sker store ændringer i ens økonomi. Det kan blandt andet ske, hvis man skifter job, går på pension, køber eller sælger fast ejendom eller pludselig får væsentligt længere eller kortere afstand til arbejde.

Det er ikke fordi, du skal gøre så meget igen ved din forskudsopgørelse 2019. Du bliver på Tastselv.skat.dk guidet igennem de felter, du kan have brug for at justere på. Herefter bliver der udarbejdet en ny forskudsopgørelse og et nyt skattekort.
Skattekortet bliver automatisk sendt til relevante instanser, eksempelvis din arbejdsgiver
 

Tilbage til oversigten